idag är det MIN dag :)

2010-08-26 @ 17:29:50
hejhopp


kom nyligen hem från jobbet, känner mig lagom stressad så tänkte hoppa styrkan idag.


jobbet gick fint idag, hade utbildning på vår nya växel hela förmiddagen, spelade in nya meddelanden osv.
blev även lite uppvaktad av mina arbetskamrater, 3 vinflaskor av ordersidan,ekonomisidan och en från inköpssidan :) mycket uppskattat!! ;)
senare på eftermiddagen blev jag utkallad till lagret, fattade inte riktigt varför förrän alla stog där med ett paket med två vinflaskor i ;) whoooow, mitt jobb försöker verkligen supa mig full.. haha.

ikväll är det träning och sedan bär det nog av till hotellet och firar lite mig själv men även en annan från jobbet :) fårse om jag hinner dit..

annars, ny vanlig dag imorgon.. lite tråkigt att de snart är över ;p haha


ajjaaaaa nu ska ja vila lite lite ont i magen bläää






stukad tumme

2010-08-24 @ 22:07:28

hejhopp banan-snopp

precis hemkommen från träningen, riktigt kul träning idag med mycket boll men fick tyvärr en stukad tumme på köpet. inte lika roligt, hoppas bara den inte blir blå imorgon :) nae de blir nog bra... inte lika illa som ett brutet finger iaf.. hahahaha

ja juste ikväll skulle jag träffat AG men ja är ju dum ibland, trodde vi tränade till åtta idag men vi hade ju styrka från 18-19 sen boll och fys från 19-21.. hahaha blev helt snopen när jag kollade på klockan och den var nio när jag sa till AG att ja skulle höra av mig halv nio... det blev istället halv tio.. aja bättre sent än aldrig ;)


på torsdag har jag utbildning hela förmiddagen på jobbet. Vi har skaffat ny växel så ska lära mig hur den fungerar på torsdag. Nästa vecka på Tisdag har jag två andra utbildningar för nya telefoner. ska bli spännande och riktigt kul.
Stressig vecka nästa vecka när det även är bokslut, kommer vara över en hel del. men de slutar alltid bra så ingen fara med det :)
 
ska på återbesök hos sjukgymnasten i jönköping om två veckor tror jag det var, knät har blivit mycket stabilare än sist men ändå mycket att jobba med fram till operation.

snart drar även serien igång, synd bara att man inte kan spela något denna säsong men kommer stå på the bench ganska mycket och heja :) wiiiiii, längtar till nästa år, då är ja fit for fight igen. hoppas jag iaf :)


funderar på en tjejfest nästa vecka, mer info om det senare... hihi




nae nu kommer lite bilder sen ska jag sova, godnatt :)

 

 




gokväll

2010-08-23 @ 22:39:01


ligger här i sängen och dör typ, har fortfarande helt ont i kroppen sen träningen drog igång.... haha aja men gött äre iaf ;)

började på gymmet vid sex och körde ca 40 min, sen två timmar inne i hallen. IDag hade vi mycket bollträning, eller a mycket teknik, askul :)
Även fast än man inte riktigt kan tajma bollen så är de kul ;p haha...
imorgon kör vi på igen!

tror även ja vred till knät igen, känns inte sådär jätte bra men de funkar iaf. ett stukat finger på köpet också.. haha... livet är inte lätt...

imorgon är det en ny arbetsdag och då är annalena äntligen tillbaka, och hon ska även ta me min nya HV mugg :) wihu va ja längtar ;) ska märka den STORT så ingen snor den.. då jääävla.


ja och tessan satt och pratade lite om thai idag, vilka ställen vi kan åka till osv. guuuuud va jag längtar.. sjukt bara att jag jobbar ca två månader till sen drar vi och när jag kommer hem väntar en operation och är sjukskriven ett bra tag...
de sjuka är att de kommer gå så himla fort. längtar tills ja får den där sura operationen gjord så man kan se fram på träningen igen, kommer ta ett bra tag och träna upp det igen om man ska ha ett ställ i en månad sen att man inte får böja det på 3hela månader.. blää säger ja bara


naaae nu måste ja ta o sova annars orkar jag aldrig upp imorgon..


godnattt
pussokram








härliga söndag

2010-08-22 @ 14:35:48
lördagen tillbringades med lilla ag, vi hyrde film och köpte oss lite gott. Det blev filmen Sommaren med Göran. Rekommenderar den verkligen, så sjukt rolig.. ;)
sen blev det lite diskussioner om vi skulle in till sigges eller inte, då skulle vi va nyktra och köra. men ne blev inte så. vi stannade hemma istället och kollade tv hela kvällen.
Åkte en sväng till Åsa också, skulle se hur de gick med henne ;)

jag och ag åkte sedan hem igen och la oss i sängen, båda somnade och vaknade runt ett, då tyckte ag att de var dags o åka hem för att hon har match idag hemma mot Husqvarna.

Jag fick sedan telesamtal från grannen om jag kunde vara chaufför hem från sigges. hade inget sp för mig så jag åkte ut och hämtade dem.


Har haft en bra och trevlig helg, väldigt lungt och skönt har det varit. nu ser vi framemot en ny vecka och en väldigt speciell dag på torsdag ;) hihiihh

nästa vecka på fre bär de av mot kickoff med laget, ska bli super kul. och extra spännande när ingen vet någonting.. ;)


idag vaknadejag runt halv tio, gick ner åt lite sedan gick jag upp och la mig igen. vaknade sedan runt två helt dööööd. Hade tänkt hoppa in i duschen och åka ner till GIS sedan för att kollla på matchen mellan GIS-Husqvarna.
AG och mickan kanske ska spela, så får heja på båda lagen lite ;) ska bli kul.. hihi



nae får nog börja piggna till lite, ska duscha.


hörs

puss


helg, woooh wooooh

2010-08-20 @ 15:24:02

puh precis hemkommen från jobbet, idag har jag varit sjukt trött speciellt sista timman. finns inte så mycket och göra på fredagar eller iaf inte sista timmarna så idag gick jag och städade lite :)


tänkte vila lite nu sen blir det träning 2tim boll&fys sedan blir de gymmet ca 40min. de ska bli as gött när det är gjort :)

ikväll blir det bara lungt, somnar nog i tid som jag gjort hela veckan :)


imorgon ska jag träffa lilla ag igen :) mycket trevligt,


annars blir de nog bara lungt i helgen, ska bli sköööönt..



nahe powernap nu kanske?

 

haj


10 veckor kvar

2010-08-17 @ 17:12:43
jaha nu var de ju några dagar sedan man bloggade igen...
har varit så trött efter träningarna att jag inte orkat sätta mig framför datorn och blogga.
men tänkte att jag skulle sätta mig och skriva några rader innan träningen ist ;)

kan ju börja me helgen då,

nu när AG äntligen är hemma så spenderade jag hela lördagen med henne :)
vi började med att åka till kvantum för att handla lite så vi kunde laga ihop något. Sedan bestämde vi för att dra oss ut till sigges.
Vi började med en liten för-förfest hos mig. Lisa och Åsa kom på besök :) det var mycket trevligt, sedan drog vi oss vidare.

Sigges var helt ok, kunde varit bättre ;) men men



jaha, 10 veckor kvar till THAI då, fan va gött de ska bli & så fort tiden går.. längtar som satan!



aja, snart dags för träning.. tänkte börja göra mig klar så jag kan åka till kvantum och köpa mig en chocolate bar :)


kanske skriver lite mer ikväll om jag inte är så trött dvs ;)


hajkajbaj


hårdträning = TRÄNINGSVÄRK

2010-08-09 @ 21:23:12
yesbox, nu var det dags att uppdatera bloggen igen.


måndag igen,  somnade ganska sent igår eftersom att ja hade sovit bort hela dagen. lördagen blev lite för hård hos mickan. nu med träning blir de ändring :)
idag hade jag tänkt att jag skulle lägga mig i tid, så bara en lite snabb uppdatering idag sen blir de godnatt.


Jobbet var ganska lungt idag med, iofs lite fler telesamtal än förra veckan. ganska skönt ibland :)
efter jobbet åkte jag hem, åt och vilade en stund sen var de vidare till träning klockan sex.
Mår mycket bättre nu när jag äntligen fått lite hård träning, 8 månaders vila är inte alls okej alltså.. Knät fungerade bra,  men kanske inte lika bra imorgon? äschh de får vi se.. :) klarar mig nog

imorgon är en ny arbetsdag, upp tidigt o jobba sen vidare till värnamo fort med mamma och göra pass till thai.


annars, blir de nog en lugn vecka med träningsvärk.. de gillar vi :)

nahe nu ska ja kolla lite 2½ män sen säger ja godnatt :)


hejsvejs















7 augusti

2010-08-07 @ 17:30:16

hej



OBSERVERA ATT MIN SIDA INTE ÄR KLAR!




har fått order om att jag ska börja uppdatera igen så får väll ta och göra det som man har blivit tillsagd. ;)

vaknade runt nio i morse, pigg och glad. man kan ju inte sova bort hela helgen liksom, (lite vuxenpoäng för det) Drack lite kaffe med mamma sedan åkte vi ut till samhället och handlade upp mina presentkort som jag fick förra året på studenten.
Åkte först till Önska och handlade fina vin- & öl glas till mig själv, blev en del eftersom jag hade presentkort på 1100 kronor :)
Sedan åkte vi vidare till Presentverkstan och kollade lite.. men svårt att veta vad man ska köpa eftersom man fortfarande bor hemma, men hittade iaf två st vaser en stor och en lite mindre i svart och vitt. mycket nöjd :)

När jag kom hem bestämde jag mig för att tvätta och rengöra bilen, så gjorde det.. den blev mycket finare än innan måste jag medge. :)

Efter bilen var klar åkte jag en sväng till mickan och mattias för att tjöta o fika lite :) blir även mat, vin, singstar och guitarhero där ikväll :) det gillar jag starkt!


annars så är min tre veckors semester slut, började jobba i måndags. Det var ganska skönt faktiskt och komma tillbaka till sina gamla vanor igen. Skönt att de var lungt iaf, bortsett från bokslutet. Men det klarade vi galant, var tillochmed klara en dag innan! härligt det...


På semestern handlade det mest om lite dagsutflykter osv till båstad, halmstad, danmark, helsingborg. Kanon semester, synd bara att det gick så fort. Får se fram emot två veckors semester till hösten när jag, jossan och tessan åker till THAI.


Har även pratat lite med ortopedkliniken i jkpg och kollat lite hur det går med min operation som skall göras i höst. fick reda på att jag står först i kön i November direkt när jag kommer hem från thai. Så 2½ månads arbete till sen är jag sjukskriven minst en månad :(  kommer bli grymt tufft men så är det tyvärr.

På måndag börjar hårdträningen äntligen för min del. Har varit slapp nu i si sådär 8månader, inte okej alls.
Hade tänkt att jag skulle köra på med volleybollen så gott jag kan innan operation, har längtat sååååå efter bollträning!
Men lite beach har det blivit under sommaren iaf, gick bra faktiskt pga av knät men känns inte alls som riktig inomhus volley. så ska bli kul att börja igen :)





naaae nu får det faktiskt räcka för nu. ska hoppa in i duschen sen vidare till mickan!



haeeeet!!







gästinlägg

2010-08-05 @ 13:12:40
Har grejat med Jessies blogg nästan hela förmiddagen, blir galen!! Den blir inte alls som jag vill... men men!

Nu orkar jag inte hålla på mer, så håll till godo med denna layouten tills en nya snygg fixas till =)


/Tessan

RSS 2.0