mår-bra söndag

2010-10-10 @ 13:07:47

igår blev det en tidig uppstigning, hade satt telefonen på väckning vid 03:45, men vaknade av att mamma skrek på mig halv fem, fick smått panik eftersom att bussen skulle gå vid kvart i fem från anderstorp. blev en snabb dusch o sedan iväg. La märke till att jag hade ställt klockan fel också, den var inställd på vardagar. lyckat.. hahha

blev en lyckad resa till tyskland men var lite trött, huvudvärk och hade ont i ryggen.. men de gick det med.
vi blev dock lite försenade på hemvägen, skulle hoppat på båten 15:15 i tyskland men de var en båt som var på väg in som brann så vi fick vänta 1½ timma typ. lite segt men tur att vi inte var på den båten!!

idag mådde jag fint när jag vaknade, blev lite sur bara att min syster ringde och väckte mig vid tio..  men somande vidare.. haha :)

nu är de bara 2½ vecka kvar till thailandoo, o ja längtar så efter min tatuering :) jihhaa

 

nu ska ja röra på fläsket :)




3 veckor och två dagar till paradiset

2010-10-06 @ 19:21:01

ikväll hade jag tänkt att köra en storstädning, plockade lite sen hamnade jag framför datorn igen. lyckat ;p ähh får ta de på fredag istället.

på lördag blir det en tripp till tyskland med jobbet, då ska vi shoppa loss börja se tomt ut i barhyllan. illaaaaa..
blir en tidig uppstigning, runt kvart i fyra ungefär. uuuuuuuuhh..

har varit ganska hektiskt i början på veckan, bokslut och massa annat som var deadline på idag eller var det imorgon? aja, mycket har de varit iaf;p skönt att vara klar med det så idag var det lite lugnare, då tyckte jag att det passade med storstädning i receptionen, gud så stolt jag var ser så fint ut nu :) hihi


imorgon blir det kiropraktorn, har haft djävulskt ont i ryggen i drygt två veckor så de ska bli gött att de ska kolla på det. kanske tillomeee knäcka den, behöver det!


jaha då var de nedräkning, tre veckor kvar till thailandooo, jisses jag längtar sönder mig. igår fick jag min bikini från nelly, sen har jag även beställt solglasögon, shorts och en tshirt från HM. blir leverans på det nästa vecka :)
mest av allt längtar jag till min tattooo jag ska göra, ooooh vill bara ha =)





nahe de var nog allt ja ville skriva idag

hade gött






RSS 2.0