underbara lördag!

2011-08-20 @ 12:08:58
god morgon,


härligt med lördag, lite sovmorgon och långfrukost :) det är fint det!

om en stund tänkte jag ta mig upp till gymmet, måste komma igång nu efter semestern för att volleyskorna ställs EJ på hyllan :) woooooo!

var en lugn fredag med film och mys med fidde. :)

ikväll blir det chillmys hos marta. det blir sushi och vattenpipa..  :) as nice!


känns gott att magen börja stabilisera sig också, usch aldrig mått så dåligt som jag gjort sedan semestern.. men tabletter, de gör fan susen! nu är det bara att vänta på provsvaren från läkaren..



Gjorde även MR i förra veckan, får nog reda på det under nästa vecka.. hoppas verkligen inte de blir ett stort ingrepp, då blir säsongen förstörd.. blö



har även bokat långweekend till Serbien i oktober.. Ska bli awesome, hela familjen,fidde och kusiner.. KAN ej bli bättre!! :) längtar!



nahe, dags och packa väskan och ta mig upp till gymmet.


ha en bra lördag!

Kram






gokväll

2011-08-02 @ 20:27:33
snart är det onsdag och då har halva arbetsveckan gått :) otroligt va fort det går!!


idag har jag inte gjort allt för mycket, nu när jobbet dragit igång igen så är man ju trött på kvällarna igen :) får nog börja ta tag i träningen efter sommar uppehållet..


i fredags träffade jag  läkaren igen, blir troligtvis en operation igen.. segt men det är ju skitsamma nu när man inte har volleybollen längre... ska bli skönt att inte stressa med träningen så man pajar knät igen så därför blir det lungt tills knät blir 100 procentigt :) ska även blir gott i höst/vinter och kunna träna på egenhand :) det ser jag fram emot..
sen när knät är färdig tränat så drar vi igång med fotbollen igen, gud som jag saknat det..


annars i veckan blir det lungt :) ska anmäla mig och Emma till beachvolley turneringen i halmstad som är den 13 augusti :) awesooome!


nahe, nu väntar jag på min kära syster, gillar inte och vara hemma själv :( buuh..



puss o kram

RSS 2.0