söndag 23/1

2011-01-23 @ 11:06:15

vaknade runt nio i morse, måste erkänna att de var jäkligt skönt och inte sova bort halva dagen :)


i fredags blev det thaimat, badtunna och öl hos mickan med de bästa tjejerna!



igår blev det en roadtrip till Lindesberg med Mattias och mickan för att kolla på matchen mellan Lindesberg - GVK.
jag och mickan snackade lite om de i fredags om att vi skulle åka, men trodde inte de skulle bli något så tänkte att jag skulle sova lite längre på lördagsmorgonen.. tror jag hade en 5 missade samtal, tillslut svarade jag och då sa dem att de var på väg till Lindesberg, vaknade upp som ett skott och på en kvart var jag klar för avfärd.
as kul roadtrip upp dit, kul och se allas miner när man satt på läktaren :)
på hem vägen åkte tessan med oss, och vi stannade till inne i centrala örebro på O' learys. JISSES va god mat, helt klart den bästa burgaren!



i eftermiddag är vi några stycken som är bortbjudna till Marta för att hälsa på henne och lillan :) de ska bli hur skoj som helst..


nu ska ja röra på fläsket bort till jossan, DAGS för en promenad!

haj








17/1

2011-01-17 @ 22:31:07

har varit en ganska seg dag idag, har varit hur trött som helst på jobbet men de funkade bra ändå. Hade lite julgransplundring eftersom jag inte hann förra veckan, notera att jag fortfarande inte är klar. ;p tänkte fortsätta imorgon :) haha.

igår var jag dödare än dödast, låg och sov typ hela dagen.. tuff lördagkväll i parken kan man säga ;)
runt sex kom iaf AG hem till mig och vi spelade självklart kinect, snacka om att få igång pulsen på track and field. hahaahha kul som fasen!

runt halv tio körde jag och emme AG till värnamo eftersom att hon skulle vidare till Göteborg, dimmigt och blött - TRÅKIGT, kan man säga...  jag och emme tog drive-in och köpte oss varsinn cheeseburgare, den satt där den skulle!

idag har jag inte gjort något heller, alltid pepp på morgonen för att dra och träna efter jobbet men när ja kommer hem är jag så jävla trött att sängen lockar mer... NU säger jag bara skärpning Jessica! mitt knä kommer aldrig bli bra om jag inte tränar, så nu får jag rycka upp mig! (om ni vill så får ni gärna peppa mig lite så ja blir sugen :) )

nu är klockan 22.30 och jag är inte ens trött eftersom att jag tog en nap innan, fan också! ska ta mig i kragen och lägga mig i sängen iaf :)


godnatt!




back!

2011-01-15 @ 12:17:59
hallå där!

ja, jag vet ska börja blogga igen är super dålig på att komma ihåg :) nu har tessan uppdaterat bloggen lite så får väll ta tag i mig själv och börja skriva igen! ;)

igår var allt den stressigaste dagen jag varit med om någonsin, sluta tidigt från jobbet på en fredag är ingen bra ide alltså.

Var hos sjukgymnast o så i jönköping, har blivit beodrad att ta det lungt med träning i veckan. Verkar som om knät blivit överansträngt och är riktigt svullen. Så i veckan får jag endast cykla. MEN jisses vilken träningsvärk jag har idag delvis från kinecten men OCKSÅ från träningen igår.. haha men faktiskt om jag ska vara ärlig så är det ganska skönt.
iaf, stressade sedan hem för att kolla på företagshockeyn som var. NORMA black hawks skulle spela 18:15 och ja var hemma runt 17:45 så stressade som fan i duschen o sedan åkte jag och Helena upp.
som tur var, var matchen försenad så vi hann och se hela. :)
är lite rostig i halsen idag efter allt hejande, vi var en riktigt GRYM hejaklack!!

Vi hamnade tillslut på en tredje plats, mycket bra kämpat :)

Efter hockeyn åkte vi hem till Asta för lite efterparty, blev så trött tillslut att jag bara längtade hem efter min säng. ;p

TACK för en trevlig dag i Gislerinken och glöm inte NORMA BLACK HAWKS var bäst ändå!!



här nedan kommer lite bilder från ishockeyn!





















jaaooohooopp!!

2011-01-14 @ 12:49:00
Det har inte gått så bra med uppdatering efter att jag försökte återuppväcka bloggen. Så jag gör ett nytt försök!
 (Jessica du måste uppdatera din blogg!)

Jessica har börjat jobba igen, woohoo! hon klättrar inte längre på väggarna! Nu är hon istället dödstrött efter jobbet (ovanligt?) haha

Hon rehabtränar och träffar läkaren/sjukgymnasten med jämna mellanrum, i dag ska hon träffa dom igen. Läkaren har sagt att det ser väldigt bra ut och att hon har starka senor(?) va nu det innebär, men det låter bra.
8 månaders rehab väntar innan hon kan köra igång med volleyboll igen, om hon nu vill det vill säga.

Igår köpte hon ett xbox kinect, så jag misstänker att hon har träningsvärk idag.. hon hade spelat hela kvällen igår..
Idag efter träningen ska jag dit och leka, verkar skitkul ju =) Har ni spelat det någon gång?

Hjälp mig att tjata på jessie, lägg massa kommentarer så hon blir sugen på att blogga igen=)

/puss syster






RSS 2.0