mycket har hänt sen sist!

2012-12-02 @ 21:00:32
Hej!
 
 
nu är det nog dags att jag återuppväcker denna blogg :)
 
som sagt mycket har hänt sedan sist.
 
kan ju börja uppdatera lite om volleybollen, är åter i Gislaved efter en säsongs utflykt i Värnamo VBA. Tanken med Värnamo var att känna på hur knät skulle kännas efter knäskadan och det fungerade bra, så nu är jag redo för elitvolleyboll igen!
Men en sak har ändrats nu när jag tillbaka och det är att jag har bytt position från spiker till libero. Detta är för att jag äntligen har insett att jag är för kort för att vara spiker och kommer då aldrig komma någonstans inom volleybollen, kanske inte ens nu när ja är libero men det finns en större chans!
Jag visste från början när jag skrev på för GVK igen att de skulle bli tufft att konkurera med Länkinen men jag tar detta som ett läroår och försöker och lära mig och bli bättre, det är tanken denna säsong. Jag vet att jag inte kommer att få mycket speltid vilket är nytt för mig med, men även när man sitter på bänken lär man sig en hel del.
Jag tror att detta kommer bli en bra säsong i GVK och jag trivs med alla, känns som att man kommer hem till sin famlij igen :)

Mycket träning i mitt liv igen, har gått från att träna knappt två dagar i veckan till 4 träningar + en match. Sammanlagt i veckan blir det ungefär 11 timmar.


Ibland får jag även hoppa in i division 1 laget vilket också är bra träning för mig,  få lite match träning.
 
 

Så ska sammanfatta det hela så är det mycket volleyboll i mitt liv igen.  Igår var det dubbelmatch, spelade först division 1 match mot Falkenberg där vi vann med 3-1 och sedan Elit match mot RIG Falköping som vi även där vann men med 3-0. Bra dag igår kan man lugnt säga, mat på Higgins på kvällen med mestadels av laget. :)
grymt bra!
 
Idag hade vi träning kl 12 inför Ligacup matchen imorgon borta mot Lindesberg, träning tisdag inför matchen borta mot Engelholm, träning torsd och ledig fre-sön. :)
 
 
Resa bokad i februari med laget till PARIS, can't wait! Det kommer bli en bra weekend med underbara lagkamrater!
 
Även resa bokad i Mars. Mamma fyller 50 i januari och hon har då betalt för resan till Dominikanska republiken. Kommer bli awesome!! längtar sjukt mycket! :)
 
 
På jobb fronten ser det inte ljust ut. NORMA har varslat 16st och jag var tyvärr en av dem som får gå. Visst är det jobbigt att bli varslad men försöker se det positiva i det hela och kan nu kanske hitta något bättre.
Har sökt tre jobb nu, går det inte bra där så är tanken att plugga. det löser sig :)
Dock går det i vågor hur bra man mår pga av detta, tanken flyger hela tiden på att man måste lämna NORMA och alla goa arbetskamrater man kommit så nära under alla år. Nu är det bara denna veckan kvar sen är det bye bye NORMA. :(
 

nu blir det BECK.
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
 
- the one and only
Jessica
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0