22 jan-2012

2012-01-22 @ 18:19:49

riktigt dålig på att uppdatera här, vet inte hur jag ska bli bättre :) kan ju inte säga att jag inte har tid..? kan vara så att jag är lite lat och inte orkar :)


idag var det morgonträning i värnamo,  riktigt gött och starta dagen med ett volleypass :)
stannade kvar och kollade herrarna som jag tror vann med (3-0)? Gick lite tidigare så missade några av de sista bollarna.. Gött jobbat grabbar!

Annars har det inte hänt så värst mycket, jag och tessan satt och käkade lite godis som vi hade kvar från gårdagen, sen somnade jag på soffan till vänner.


redan söndag, helgen går så fort. snart dags för en ny vecka!  ska bli ganska gött faktiskt, för snart är det dags för flytt äntligen!!


har ganska mycket saker att se fram emot nu de närmaste månaderna, först i februari åker vi brudar upp till Mora för lite tjejvasa. Ska bli så roligt och få se Emma och Mickan kämpa sig igenom 3mil. :) Jag och Eva är med som massörer.

Veckan efter tjejvasan och Mora blir det flytttttt!! :) som jag längtar, och nu är det verkligen inte långt kvar! ska bli så skööööönt!!

I början av April blir det Thailand, de är också en sån sak som jag verkligen längtar till. Komma bort två veckor härifrån och få lite värme och sol. När vi var i November 2010 hade vi ju inte världens tur när vi var där, regn nästan konstant i två veckor... kanske hade två soldagar.  Sen oturen med tessan, mig och Jossan. utslag, sjöborre och magsjuka.
REsan i år kan ju bara bli bättre! :) ska bli så kul!!


ikväll är det bastu som gäller med brudarna på hyttvägen! på med leopadisarna för ikv ska vi svettas och rulla i snö!! :)



det var la pretty much vad jag ville skriva idag.

hörs- puss




RSS 2.0