two more weeks to go

2010-05-18 @ 17:13:44
nyligen hemkommen från jobbet. intensiv dag men alltid kul när man har mycket o göra :)


igår var jag hos sjukgymnasten i jönköping och checkade lite innan operation, han sa väl inte så jätte mycket. pratade om operationen och kollade lite om knät hade bättrats. men icke.
Ganska gött att de bara är två veckor kvar innan jag åker in, sen är de bara att köra på med rehab så är vi snart fit for fight igen :)

När jag kom hem från Jönköping åkte jag nästan direkt till gymmet, och biffade med mickan lite :)
kan lova att jag har träningsvärk ännu en gång ;p


idag blir det lungt, ska förhoppningsvis träffa AG om hon kan svara på sms:et jag skickade till henne.


men nu är jag hungrig, så ska ta nått sweeeeet o äta.


hade bra

söndagsångest

2010-05-16 @ 22:47:28

ÄR riktigt dålig på att uppdatera. Raderade allt så jag kan börja skriva på nytt. men kommer ju säkert bli som alla andra gånger, uppdatera någon månad sen tar de jätte lång tid till nästa inlägg kommer. haha
aja ska försöka vara lite mer aktiv.

snart är långhelgen slut, känns lite surt o så men ny vecka nya möjligheter. och med de så är det inte så lång tid kvar tills jag åker in och opereras, få se nu 16 dagar kvar är det.

tors-fre var två lugna dagar med film, ganska skönt faktiskt. hade planerat att hela helgen skulle bli lugn men blir som alltid - utgång. fast kan säga så mycket som att de var ganska lungt ute också.
förfesten blev hos amanda som fyllt 20 år :) det var mycket trevligt fast än ja var ganska mycket sen. beklagar så mycket! ;)



lördag åkte jag, mickan och malin iväg tidigt till bodaborg. tidigt o tidigt vet jag inte förresten - åkte iväg och hämtade upp mickan vid 10 för sen därefter åka ut till malin hämta upp henne och byta bil, därefter färd mot sävsjö. MEN när vi är i värnamo så bestämmer vi för att ta rast och stanna på mcdonalds. Efter en snabb lunch drog vi oss vidare. Tro inte vi var i sävsjö förrän ett eller nått. när det bestämt var att vi skulle åka tidigt. haha. men men, det var trevligt med lite sightseeing på vägen. höhöh
ÄVEN mycket trevligt på bodaborg vilket snart bör göras om!



idag söndag har det inte hänt mycket, låg med morgonrocken i sängen fram till sex kanske där jag sedan bestämde mig för att duscha. men rätt som det var hamnade jag på samma plats efteråt MED morgonrocken på mig. så har min dag i stort sett, sett ut idag. mycket mysigt vill jag påpeka.



imorgon är det dags för jobb igen, men blir en kort dag eftersom att jag ska till jönköping till sjukgymnasten. hoppas på goda svar.


nu ska jag hoppa i säng så jag blir pigg och glad på jobbet imorgon.


hade så fint

pussokram











RSS 2.0